Idee voor kerstcadeau man
Klussen

Kerstcadeau idee nodig?

Ben jij opzoek naar een origineel idee voor een kerstcadeau? Is de ontvanger een klusser / doe-het-zelver of vind deze persoon werken met zijn handen leuk? Dan hebben wij het ideale kerstcadeau! 

Geef dit cadeau aan iemand wie graag de handen uit de mouwen steekt. Maar wat is het idee dan? 

 

Kerstcadeau idee voor de doe-het-zelver

Voor een klusser is er niets mooier dan het creëren van dingen. Het zelf maken van een steigerhouten tafel tot een zelfgebouwde pergola op een houten vlonder. Mooie klussen maar kunnen zelfs voor iemand met veel kluservaring een uitdaging zijn zonder de juiste instructies. 

Mooie bouwwerken zoals hiernaast kan iedereen maken als ze hiervoor de juiste instructies hebben. Deze instructies kan je inclusief materialenlijsten en bouwtekeningen in 1 pakket aan iemand cadeau doen. 

Houten pergola vlonder bouwen kerstcadeau idee

Idee voor kerstcadeau: Fred's bouwtekeningen

Moet jij een kerstcadeau kopen voor iemand die graag met zijn handen bezig is maar heb je geen idee wat je diegene cadeau moet doen? Denk dan is aan het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten. 

Fred’s bouwtekeningen is een pakket welke online wordt aangeboden. Je hebt direct toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen inclusief bouwinstructies en materialenlijsten. 

Voor elke klusser een inspirerend pakket om aan de slag te gaan. Je geeft iemand de mogelijkheid om een eigen bouwproject te kiezen welke met behulp van de stappenplannen/bouwinstructies gebouwd kan worden. Geef je dit kerstcadeau aan iemand in naaste kring? Dan wordt je misschien zelf nog wel verrast door een bouwwerk welke uit dit inspirende pakket komt. 

Waar koop je kerstcadeau?

Het pakket van Freds bouwtekeningen kan je gemakkelijk aanschaffen op de website van Fred. 

Hou de website in de gaten want Fred stunt nog wel eens met zijn prijzen. Standaard is dit pakket €97,-. Echter: hou de website van Fred in de gaten. Er komt regelmatig een kortingsperiode waarin het pakket ruim 30% goedkoper is, zeker richting de feestdagen! 

Neem een kijkje op de website van Freds Bouwtekeningen en zie een leuk idee om weg te geven als kerstcadeau waar je mogelijk zelf nog profijt van hebt! 

Kerstcadeau idee Freds bouwtekeingen

Meer inspirerende ideeën voor kerstcadeaus?

Ontzettend leuk om iemand een cadeau te geven waarmee die zelf aan de slag kan. Maar misschien denk je wel.., leuk zo’n idee als kerstcadeau, maar dat wil ik zelf ook. 

Gebruik Freds bouwtekeningenpakket om originele cadeaus zelf te maken! Van vogelhuisjes tot hele schuren, je kan het zo gek niet bedenken. Vind meer inspiratie op de blogpagina

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *