Boormachine van HiKOKI logo
Gereedschappen

Boormachine van HiKOKI kopen?

Boormachine van HiKOKI kopen?

Boormachine van HiKOKI kopen? Misschien heb je nog nooit van dit merk gehoord. Als thuisklusser zou heel goed kunnen. Elektrische gereedschappen zoals een boormachine van HiKOKI lijken wat minder bekend bij de doe-het-zelvers. Dit is alleen niet helemaal terecht. HiKOKI is onder de professionals een zeer bekend merk en heeft op de professionele markt een vooraanstaande positie. De bekendheid onder de professionals komt vooral uit het gebruiksgemak en de kwaliteit van de gereedschappen. De ontwikkelingsafdeling van het bedrijf houdt zich constant bezig met het verbeteren van zijn producten. Dit doen ze door goed naar de gebruikers te luisteren en alle informatie direct te verwerken in hun producten. Bij HiKOKI weten ze dus wat een echte vakman nodig heeft. Gereedschappen waar prettig mee gewerkt kan worden omdat er op details gelet word. De details waar HiKOKI veel aandacht aan geeft zijn: comfort, veiligheid, ergonomie en inzetbaarheid.

Waarom is dit merk dan minder bekend onder de thuisklussers? Dat komt omdat dit niet de markt is waar het bedrijf zich op focust. Echter wil dat niet zeggen dat jij geen gereedschap zoals een boormachine van HiKOKI kunt kopen. Om de dure prijzen weg te laten, is hieronder een selectie gemaakt van een boormachines van HiKOKI welke prima door een thuisklusser gebruikt kunnen worden tegen hele schappelijke prijzen.

In dit artikel worden verschillende verschillende boormachines van HiKOKI uitgelicht. De boormachines van HiKOKI welke worden uitgelicht:

  • Slagschroevendraaier
  • Schroef- boormachine met accu
  • Klopboormachine
  • Klopboormachine met accu
  • Boorhamer

Slagschroevendraaier van HiKOKI

Zo veel schroefwerk te doen dat je er eigenlijk geen zin in hebt? Dan heb jij een slagschroevendraaier nodig met een krachtige motor. In dit geval is er geen betere slagschroevendraaier dan de WH18DJL WCZ van HiKOKI. Met aandraaimoment van wel 145Nm kan jij ontzettend veel schroeven zonder hier maar al te veel moeite voor te doen. Een krachtige motor maakt dit apparaat wel wat zwaarder dan een slagschroevendraaier doorgaans is. De smalle ergonomische softgrip maakt hier een hoop in goed. Doordat deze machine zo lekker in de hand valt, heb jij niet door dat je 1,4kg in je handen hebt.

145Nm koppel is behoorlijk wat voor een slagschroevendraaier. Met deze kracht en een onbelast toerental van 2.400 kan dit schroefmonster elke klus aan. Met de juiste doppenset ben jij in staat om moeren & bouten, schroeven als Torx & kruiskop de baas te zijn!

Voor een kleine €160,- ben jij in het bezit van deze slagschroevendraaier. Maar dat is nog niet alles. Deze schroevendraaier word geleverd met 2 accu’s zodat je ook de grootte schroefklussen aan kan. Samen met een adapter en een stevige opbergkoffer.

de beste slagschoevendraaier van HiKOKI kopen

De beste schroef- boormachine met accu van HiKOKI

Met een schroef- boormachine kan je de meeste schroef en boorklussen klaren. Overweeg je om een boormachine van HiKOKI te kopen? Kies dan voor de DS18DJLWQZ. Een elektrische boormachine van HiKOKI met accu. Deze set bevat net als de slagschroevendraaier 2 accu’s, een adapter en een sterke koffer. Deze set haal je in huis voor €192,99. Heb je al accu’s van HiKOKI? Dan kan je deze boormachine ook los kopen. Dat scheelt je toch weer zo’n €75,-. Bekijk de losse boormachine van HiKOKI hier.

Wil je een schroef- boormachine van HiKOKI kopen, dan koop je niet zomaar een elektrische boormachine. Deze boormachine heeft het hoogste aandraaimoment in zijn klasse! De meeste boormachines hebben een traploos regelbaar toerental, maar deze maar liefst instelbaar met 22 standen. Met een ingebouwde Ledlamp kan jij tot diep in de nacht klussen (hou wel rekening met de omgeving natuurlijk 😁).

Klinkt allemaal mooi om een schroef- boormachine van HiKOKI te kopen, maar wat is de capaciteit van dit apparaat? Met een maximaal aandraaimoment van 53Nm, schroeft deze machine tot 38 mm in hout en 13mm in staal. Het nadeel is dan wel het gewicht van 1,7kg. Je zal begrijpen dat dit gewicht nodig is om deze capaciteit te behalen.

Sterke klopboormachine van HiKOKI kopen

HiKOKI biedt verschillende klopboren aan. De FDV16VB2U3Z is een boormachine welke voor de doe-het-zelver als de professional een zeer geschikte klopboor is. Dit is een zeer compacte klopboor welke onder de klopboren ook als lichtgewicht kan worden benoemd. Door een gewicht van 1,5kg is dit een zeer gebruiksvriendelijk apparaat.

Voor €73,19 koop je een klopboormachine met softgrip en diepteaanslag in een stevige koffer. Deze elektrische klopboor heeft een vermogen van 550W. Dit vermogen verzorgt een capaciteit van 25mm in hout, 16mm in steen en 13mm in staal. Het maximale aandraaimoment ligt voor dit apparaat ook hoog, 9,6Nm.

Het onbelaste toerental is 2.900 en heeft een onbelast aantal slagen van 46.600 p/m. Hiermee is de klopboormachine van HiKOKI geschikt voor zeer uiteenlopende klussen in de bouw. Hij kan gebruikt worden voor verschillende schroefwerkzaamheden maar komt helemaal tot zijn recht voor het boren van gaten in houten, stalen of stenen materialen.

Klopboormachine van HiKOKI met accu

Werk je toch liever draadloos? Daar heeft HiKOKI een geschikte oplossing voor. De DV18DBSLWPZ is een klopboormachine welke gevoed wordt d.m.v een accu. Deze klopboor heeft een aantal bijzondere kenmerken. Om te beginnen met het nieuwe design. De compacte body bescherm alle gevoelige en kritische onderdelen van de machine. Laat je de boormachine een keer vallen.., geen zorgen want deze kan tegen een stootje. De instelling van de slipkoppeling blijft goed afleesbaar, zelfs als deze begint te slijten. Door een zeer hoge boorsnelheid heeft dit apparaat een hoog aandraaimoment en een krachtige koolborsteloze motor.

De accu’s zijn compatible met andere elektrische gereedschappen van HiKOKI. Kijk wel goed of de accu het juiste vermogen heeft voor het apparaat. De accu’s van de DV18DBSLWPZ zijn in een korte tijd opgeladen. De oplaadtijd is rond de 75 minuten. Heb je 2 accu’s, probeer er maar één leeg te krijgen voordat de andere is opgeladen.

Deze klopboormachine van HiKOKI heeft een behoorlijk vermogen. Om alleen te beginnen met een maximaal aandraaimoment van 70Nm koppel. Hierdoor heb heeft dit apparaat een capaciteit van 50mm in hout, 13mm in steen en 13mm in staal.

Het aantal toerental is instelbaar. Het hoog onbelaste toerental staat op 1.800 p/m. Het aantal slagen is tevens instelbaar en is belast op wel 27.000 slagen p/m.

Heeft deze machine wel een nadeel? Helaas, 2 zelfs. De prijs en het gewicht. Een elektrische klopboormachine met accu is behoorlijk aan de prijzige kant. Deze klopboormachinekost €421,99. Je krijg hierbij wel 2 accu’s, een adapter en een stevige koffer meegeleverd. Heb je al 18A accu’s van HiKOKI, koop de deze boormachine dan los. Dat scheelt je behoorlijk in de prijs. Daarbij draag je een stevige 2 kilo met je mee. Je moet er wat over hebben voor een draadloze en krachtige klopboormachine.

Krachtige boormachine / boorhamer van HiKOKI

Ben jij opzoek naar een krachtige boorhamer, zoek dan niet verder. Door gebruikers aangeraden is deze boormachine van HiKOKI meer dan krachtig en gemakkelijk in gebruik. Dit gaat om de boormachine DH26PC2WSZ van HiKOKI. Op deze boorhamer zitten 3 standen welke versteld kunnen worden aan de zijkant van de machine. Deze 3 standen zijn goed voor: boorhameren, boren en beitelen. Met een ergonomische softgrip handgreep kan jij deze boormachine goed bedwingen. En dat is ook wel nodig met een kracht van 2,9J.

Deze elektrische boorhamer wordt gevoed met een 5 meter lange kabel welke jij in elk stopcontact kunt aansluiten. Met een vermogen van 830W is dit apparaat goed voor een capaciteit van 32mm in hout, 26mm in beton en 13mm in staal. Het toerental boren bevat 1.100 p/m en een belast aantal slagen met beitelen van 4.300 p/m.

Deze boormachine van HiKOKI kan gebruikt worden voor boren in harde gesteente of beton. Ook te gebruiken voor licht breekwerk als je de machine hierop instelt. Voor €131,99 kan jij comfortabel boor of breekwerk uitvoeren dankzij ondersteunende functies zoals stofvrij werken.

Boormachines van HiKOKI vergelijken met andere merken

Ben jij benieuwd of HiKOKI voor jou een geschikte boormachine heeft of wil je liever vergelijken met andere merken? Misschien ben je benieuwd welke boormachine voor welk doeleind geschikt is.

Hieronder vind je vergelijkbare artikelen van andere merken of informatieve blogs over boormachine:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *