Geld verdienen met meubels maken
Klussen

Geld verdienen met meubels maken

meubels maken en geld verdienen
Verdien jij al geld met zelf gemaakte meubels?

Jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat je geld wilt verdienen met meubels die je zelf hebt gemaakt. Maar hoe doe je dat eigenlijk en kan je zelf wel meubels maken? In dit artikel krijg je een aantal tips om meubels te maken en hoe je geld kunt verdienen met de zelf gebouwde meubels.

Perfecte meubels maken om geld mee te verdienen

Het maken van meubels klinkt vrij makkelijk. Ben jij een echte klusser en weet je hoe je meubels kunt maken? Houtbewerking is een kunst en het maken van een perfect meubel (zeker voor de verkoop) is niet zo gemakkelijk als je denkt. Als je voornemens bent om meubels te maken voor de verkoop, moet je een perfect meubel kunnen maken. Is het meubel niet perfect, dan zullen deze zich niet verkopen. Heb jij het in je om het perfecte meubel te maken, dan verkoopt het product zichzelf.

Gebruik deze link voor korting bij het beste hulpmiddel om meubels te maken > >

Hoe maak je meubels om geld mee te verdienen?

Jij hebt besloten om zelf meubels te maken om geld mee te verdienen. Maar hoe begin je hier mee? Voor het maken van meubels, moet je jezelf voorbereiden. Om meubels te maken voor de verkoop, zal je met een aantal zaken rekening moeten houden. Als eerst zal je goed marktonderzoek moeten doen. De manier van het aannemen en maken van bestellingen is ook van belang, zeker als je opslagruimte beperkt is. Je zal ook goed moeten nadenken over: een klusruimte, materialen en opslag.

meubels zelf maken
Zet je eigen meubels in elkaar

Marktonderzoek voor zelfgemaakte meubels

Voordat je een product wilt gaan aanbieden is het verstandig om eerst goed marktonderzoek te doen. Als je de vraag van de consument goed begrijpt, kan je hier op inspelen. Wil jij meubels gaan maken om geld mee te verdienen, kijk dan eerst eens welke meubelen er veel verkocht worden. Dit kan je doen door een website zoals marktplaats te onderzoeken.

 marktonderzoek meubels
Onderzoek de markt goed waar je in wilt bewegen

Zoek op een verkoopwebsite naar een term met meubelen zoals bijvoorbeeld ”meubelen van steigerhout”. Zo kan je snel zien wat voor soort meubels het meeste naar voren komt. Komen er veel steigerhouten tafels naar voren, dan weet je dat daar veel aanbod voor is. Aan de datum waarop het product is aangeboden kan je ook snel zien of het product snel of juist langzaam verkoopt. Verder zou je nog kunnen kijken hoelang een verkoper actief is op een verkoopwebsite. Is een verkoper lang actief, dan zullen die de markt een stuk beter begrijpen dan een relatief nieuwe verkoper.

Op bestelling geld verdienen met meubels maken

Als jij meubels gaat maken om geld mee te verdienen, kan je het niet mooier hebben als je op bestelling kunt werken. Op deze manier weet je haast dat jouw bouwproject geld op gaat leveren. Maar hoe krijg je deze bestellingen binnen en kan jij wel aan de vraag van de klant voldoen?

Je zal reclame moeten maken voor jouw meubels. Dit kan je lokaal doen door te adverteren in een plaatselijk blad, bij de supermarkt of door zelf te gaan folderen. In het maken van reclame gaat best veel tijd zitten. Zeker als je net begint met het maken van meubels. De beste reclame blijft altijd van mond tot mond. Maak een mooie lounge set voor in je eigen tuin en laat het ”toevallig” vallen als je met visite op je eigen gebouwde meubel zit. Mocht iemand er in geïnteresseerd zijn of iemand kennen die geïnteresseerd is, heb je zo je eerste bestelling te pakken.

Wil je geld verdienen met meubels kan je het beste op ordebasis werken. Wanneer je lukraak meubels gaat maken is het maar de vraag of je er ook weer vanaf komt. Dit kan resulteren in een schuur vol zelfgemaakte meubels welke je aan de straatstenen niet kwijt raakt. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je ook wat kan maken en aan kan bieden op bijvoorbeeld marktplaats. Een showmodel kan ook een leuk project zijn.

geld verdienen met meubels op bestelling
Hou overzicht door op bestelling te werken

Bestellingen van meubels maken

Het is maar de vraag of je alles kunt bouwen wat mensen willen bestellen. De beste manier hierin is mensen de keuze te geven in wat beperkte assortiment. Een assortiment waarvan je zeker weet dat jij dit kunt bouwen. Een mooi hulpmiddel hierin is een bouwtekeningen pakket. Dit kost je misschien een paar euro maar deze investering haal je er zo weer uit.

Vind hier 10.000+ bouwtekeningen, bouwprojecten welke jij zelf kunt maken > >

Houten decoraties maken om geld mee te verdienen

Hout is heel veelzijdig. Het hoeven niet perse meubels te zijn die je kan aanbieden. Houten decoraties zijn vaak vrij gemakkelijk te maken. Ook heb je hier vaak niet al teveel klusruimte en opslag voor nodig.

Houten muurdecoratie
Een simpele maar mooie muurdecoratie welke gemakkelijk te maken is.

Met het zelfde pakket welke hierboven staat vermeld kan je ontzettend veel inspiratie opdoen. Van het maken van een steigerhouten tuinstoel tot aan een complete overkapping, je vind het er allemaal. In dit bouwtekeningen pakket vind je niet alleen de mooiste decoraties maar ook praktische dingen. Van klein tot giga- project Een kleine greep uit het assortiment:

 • Bedden
 • Borden en onderzetters
 • Brievenbussen
 • Hondenhokken
 • Kasten
 • Kippen- of konijnenhokken
 • Overkappingen
 • Lampen
 • Speelgoed
 • Tafels
 • Tuinmeubelen
 • Wijnrekken
 • En nog veel meer!

Klusruimte om meubels te maken

Het mooiste is als je een werkplek binnen hebt welke je zonder trappen, nauwe gangetjes en kleine deuren. Een echte werkplaats. Helaas heeft niet iedereen die tot zijn beschikking. Heb je dat wel ben je als klusser een echte bofkont. Heb je die niet.., dan zal je moeten nadenken over een alternatief.

Voor het mooiste resultaat van jouw zelfgemaakte meubelen zal je klusruimte aan paar eisen moeten voldoen. Een vlakke ondervloer is een must. Je wilt natuurlijk geen tafel maken welke wiebelt omdat de poten niet gelijk staan. Zorg er dus voor dat je altijd werkt op een vlakke ondervloer. De ruimte is ook van groot belang. Heb jij een kleine ruimte waarin je moet werken kan je dit beperken in je beweging. Tijdens het klussen zal er wat zaagafval ontstaan. Een stuk gereedschap wat je net even niet kwijt kan.., een ongeluk is in zo’n ruimte snel gebeurt. Daarom altijd Safety First!

Klusruimte om geld te verdienen met meubels maken
Een grote klusruimte geeft veel gemak

Let goed op de toegang tot je klusruimte. Maak je een aantal kleine decoraties, dan zal dit niet zo van belang zijn. Maak je een groter project zoals bijvoorbeeld een eettafel, hou er dan rekening mee dat het meubel de klusruimte ooit zal moeten verlaten. Is het meubel te groot voor een deur of poort, dan is de kans groot dat je de deze beschadigd bij het vervoeren. Na al dat harde werken zou een beschadiging zonde zijn.

Materialen om meubels mee te maken

Maak jij meubels voor de verkoop, dan wil je hier geen klachten over krijgen. Maak dan ook altijd gebruik van goed materiaal. Kwalitatief goed materiaal is wellicht duurder maar voor materiaal voor het maken van meubels is goedkoop altijd duurkoop. In dit artikel vind je houtsoorten welke wel of juist niet geschikt zijn voor het maken van meubels:

Als je een meubel in elkaar hebt gezet is de afwerking een van de belangrijkste stappen. Het voorzien van een mooie kleur kan een meubel al beter doen verkopen. Maar waar je vooral rekening mee moet houden is voor welke plaats je een meubel maakt. Een meubel welke binnen wordt geplaatst heeft een andere afwerking nodig dan een meubel welke weer en wind moet doorstaan in de tuin. Met deze lak geef jij een meubel een mooie hout-look. Maak je een meubel voor buiten is het verstandig om het meubel af te werken met beits. Vind hier een hoogwaardige dekkende zijdeglanze beits voor buitenmeubelen.

Opslagruimte voor meubels

Heb je de kluskriebels gekregen en meer meubels gemaakt dan je kunt verkopen? Dan zal je deze ergens op moeten slaan. Als je de meubels goed hebt afgewerkt hoef je niet al te veel rekening te houden met zaken zoals het klimaat van een opslag. Gebruik je een opslag niet alleen voor gemaakte meubels maar ook voor materialen zoals hout, hou er dan rekening mee dat een ruimte vochtig kan zijn. Vocht en hout kunnen voor een korte tijd redelijk samen gaan. Sla je hout voor een langere tijd op in een vochtige ruimte, kan dit na een langere tijd niet meer gebruikt worden voor het maken van hoogwaardige kwaliteit meubels.

Meubel opslag geld verdienen
Een opslag zit altijd sneller vol dan je had gepland

Bij de opslag van hout moet je ook rekening houden met de beschikbare ruimte. Sommige houtsoorten kunnen niet lang rechtop tegen de muur gezet worden. Door zijn eigen gewicht kunnen houten planken of platen krom trekken. Het verstandigst is dan ook om hout te kopen of bestellen op het moment dat jij aan een project gaat beginnen. Wil je niet constant naar de bouwmarkt heen en weer rijden, kan je hout ook online bestellen. Wil je goede kwaliteit hout online bestellen, doe dan eerst goed je research. Om je wat researchtijd te besparen vind je een betrouwbare online houtleverancier.

Bouwtekeningen om meubels te maken waar je geld mee kunt verdienen

Om meubels te maken om geld mee te verdienen is consistentie belangrijk. Wilt iemand 4 tuinstoelen bij jou kopen, moeten deze alle 4 wel het zelfde zijn. Het beste hulpmiddel voor het maken van meubels zijn bouwtekeningen. Een hulpmiddel welke ervoor zorgt dat jij consistentie kan aanbrengen in het assortiment welke jij aanbied. Echter is het vinden van goede bouwtekeningen niet altijd even makkelijk. Hiervoor kan je gebruik maken van het pakket wat aangeboden word door Fred Schouten.

Fred is al jarenlang een doe-het-zelver. Hij heeft uren gezocht op internet naar goede bouwtekeningen voor het maken van zijn eigen projecten. Echter was het zoeken lang niet altijd met succes. Bouwtekeningen welke hij vond waren incompleet, miste informatie of waren in een compleet vreemde taal. Om deze reden is Fred begonnen met het maken van een eigen bouwtekeningenpakket. Dit bouwtekeningenpakket bevat meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Bouwtekeningen welke gebruikt kunnen worden voor kleine projecten zoals een muurdecoratie tot grote projecten zoals schuren.

Voor een klein bedrag van €67,- krijg je levenslange toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen, elk met een duidelijk stappenplan. Daarnaast bied dit pakket nog veel meer voordelen zoals tekensoftware voor het maken van je eigen bouwtekeningen maar ook de Doe-Het-Zelf Winst gids.

Bouwtekeningen geld verdienen met meubels maken houtbewerking

Doe-Het-Zelf Winst gids, hoe met het maken van meubels geld te verdienen

Een van de vele voordelen welke je krijgt bij het kopen van het Fred’s Bouwtekeningen pakket is de Doe-Het-Zelf Winst gids. In deze gids wordt je uitgelegd hoe je stap voor stap meubels met winst kunt verkopen. Hierin staan tips & tricks. Zaken welke jou kunnen helpen met het maken van meubels en de verkoop hiervan. Door op de afbeelding van de gids te klikken kan jij het product van Fred voor maar €67,- gemakkelijk aanschaffen en een begin maken met geld te verdienen met meubels welke je zelf hebt gemaakt.

Fred's Bouwtekeningen review

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *