Freds Bouwtekeningen review
Bouwwerken,  Klussen

Freds Bouwtekeningen review, betrouwbaar of niet?

Freds Bouwtekeningen review

Freds Bouwtekeningen komt de hele tijd voorbij en je bent opzoek naar een review. Al uren zit je op het internet te zoeken naar een goede bouwtekening. Hoogstwaarschijnlijk zijn de meeste tekeningen welke je vind zijn niet compleet, hebben geen duidelijke instructies of kloppen simpelweg niet. Als je online aan het zoeken bent geweest naar bouwtekeningen ben je ongetwijfeld Freds Bouwtekeningen tegen gekomen en vraag je jezelf af of dit wel betrouwbaar is. In dit artikel zal je worden uitgelegd wie Fred is, wat hij aanbied en of zijn site wel betrouwbaar is.

Wie is Fred Schouten?

Sommige mensen vinden het fijn om te weten welk persoon er achter een product zit en zullen iets kopen als ze zich daar vertrouwd bij voelen.

Wie zit er achter dan Freds Bouwtekeningen en is hij wel betrouwbaar en is er een goede review beschikbaar? Dit is een hele normale vraag omdat je graag wilt weten met wie je te maken hebt voordat je geld aan een product gaat uitgeven zonder dat je echt weet van wie je het koopt.

Om gelijk met de deur in huis te vallen, Fred Schouten is een pseudoniem. Dit betekend dat Fred een fictief persoon is en dus niet echt bestaat. Hopelijk schrikt dit je niet gelijk af. Een pseudoniem is een veel gebruikt iets in de online wereld. Het gebruik van een pseudoniem is veelal vanwege privacy redeneren van de verkoper. Dit neemt niet weg dat een product alsnog goed kan zijn. Beter gezegd, betere bouwtekeningen van Fred ga je online niet voor deze prijs vinden.

Wie is dan wel de echte verkoper? Fred Schouten is in het leven geroepen door het bedrijf TAPO.
TAPO is een eenmanszaak welke verschillende producten aanbied, alles wat te maken heeft met doe-het-zelf projecten, bouwen & klussen en bouwtekeningen. Het bedrijf staat netjes geregistreerd bij de kamer van koophandel en is al jaren actief.

Verder in het artikel zullen we het over Fred blijven hebben om verwarring te voorkomen.

Is Freds Bouwtekeningen betrouwbaar?

Het is tegenwoordig vrij normaal om producten te kopen via het internet. Toch kan je jezelf afvragen of een product wel betrouwbaar is, net als bij Freds Bouwtekeningen en ga je misschien wel opzoek naar een review. Het is niet vreemd om vraagtekens te hebben bij een website of een product wat je online wilt aanschaffen. Gebruik altijd je gezonde verstand en doe research als je iets niet vertrouwd.

Als je zoekt naar Freds Bouwtekeningen review kan je uitkomen op verschillende review websites zoals trustpilot. Op elke review website zal een kritische review staan en dat is ook niet gek. Als 1.000 mensen iets kopen, is de kans groot dat er altijd wel één of twee niet tevreden zijn over het product. Als je door de reviews van Freds Bouwtekeningen scrolt, zal je zien dat dit een betrouwbaar product is. Veelal is de totale beoordeling een 4/4,5 sterren van de 5 sterren.

Is het pakket van Fred Schouten waar voor je geld? Het pakket is ontzettend uitgebreid en zal verder in dit artikel worden toegelicht. Misschien denk je dat als je door blijft zoeken naar gelijke producten dat je het elders goedkoper kunt krijgen. Bespaar jezelf de moeite want de kans is groot dat je uiteindelijk weer bij Freds Bouwtekeningen uitkomt.

Of jij het uiteindelijk waard vind om te kopen is uiteraard aan jezelf maar de producten die in dit pakket aangeboden worden kosten bij elkaar veel meer dan als je deze ergens anders koopt.

Wat bied Freds Bouwtekeningen

Wat bied Fred allemaal aan? Het pakket van Freds Bouwtekingen bestaat uit verschillende producten. Uiteraard de bouwtekeningen maar ook software om zelf bouwtekeningen te maken en diverse informatieve boekjes. Dit pakket word verderop in dit artikel toegelicht.

Omdat er ontzettend veel vraag was naar bouwtekeningen van kippenhokken is er na een aantal jaar ook de kippengids verschenen. Lees hierover verder na de uitleg over het pakket van Freds Bouwtekeningen.

Freds Bouwtekeningen pakket

Het pakket wat Freds Bouwtekeningen aanbied is zeer uitgebreid. Buiten de bouwtekeningen word er nu tijdelijk een totaalpakket aangeboden. In dit pakket zitten de bouwtekeningen, software voor het maken en bewerken van bouwtekeningen en diverse informatieve boekjes en gidsen.

Bouwtekeningen

De naam verraad het al, bouwtekeningen. Er zijn veel bouwtekeningen te vinden op internet. Echter mist er altijd wat wat. Maten kloppen niet, stappenplan mist of de bouwtekening is niet compleet. Heb je dan toch een goede bouwtekening gevonden, is deze vaak erg duur.

Fred bied een totaal pakket bouwetekingen aan in allerlei categorieën. Van schuur tot stoel, van kippenhok tot zandbak. Houthokken, radiatorombouw, veranda’s en ga zo maar door. Omdat Fred al zo lang bezig is het het maken van bouwtekeningen heeft hij een heel scala aan tekeningen in zijn pakket. Besluit jij om het pakket van Fred aan te schaffen, krijg je toegang tot meer dan 10.000 complete bouwtekeningen.

Twijfel je nog over de duidelijkheid van de bouwtekeningen, lees dan de artikelen steigerhouten tuinstoel maken of zelf een steigerhouten tafel maken. Al zijn dit al twee leuke projecten om te maken, word er in deze artikelen stap voor stap uitgelegd hoe de bouwtekeningen en stappenplannen werken.

Tekenprogramma software

Naast de bouwtekeningen ontvang je een DWG en CAD software pakket.

Met deze software heb jij de mogelijkheid om digitaal zelf bouwtekeningen te maken.

Om .CAD bestanden te openen of te bewerken heb je bepaalde software nodig. Dit is vaak erg dure software. Met dit softwarepakket heb jij de mogelijkheid om de .CAD bestanden te openen en te bewerken.

Dit is een van de bonussen welke Fred jou geeft als jij zijn pakket aanschaft. Als je op internet opzoek gaat naar soort gelijke softwarepakketen zal je zien dat dit pakket al bijna €100,- kost.

Freds Bouwtekeingen tekensoftware

Gidsen en boekjes

Gidsen en boekjes

Het maken van een eigen bouwwerk is natuurlijk ontzetten leuk om te doen, zeker als je er zelf dagelijks gebruik van kunt maken. Maar wat als Fred je kunt uitleggen hoe je jouw projecten ook met winst kunt verkopen? Misschien is klussen wel een van je grote hobby’s. Hoe tof zou het zijn als je met je hobby wat bij kunt verdienen. Met het boekje Doe-Het-Zelf Winst word je uitgelegd hoe je zelfgemaakte bouwwerken met winst kunt verkopen.

Er word ook een gids beschikbaar gesteld welke specifiek gaat over bouwprojecten van steiger of sloophout.
Hierin worden plannen en bouwtekeningen beschreven van projecten welke gemaakt zijn uit deze materialen. Deze gids heeft iemand gebruikt voor het opstarten van een eigen onderneming voor steigerhouten meubelen.

Wat betekend beitsen of waarvoor een bouwvergunning? Rare termen kunnen dichterbij zijn dan je denkt. Bij de bouwmarkt kunnen ze een term gebruiken waarbij je eigenlijk geen idee hebt waar het over gaat. Met het boekje Doe-Het-Zelf Bouwkundige benamingen kan jij je kennis op het gebied van klussen ontzettend uitbreiden. Elke belangrijke benaming komt in dit boekje aan bod.

Doe het zelf met winst
Steigerhouten tuinmeubelen gids
Bouwkundige benamingen

Levenslange toegang

Een van de belangrijkste dingen om te noemen in een review van Freds Bouwtekeningen is de levenslange toegang. Als jij papieren bouwtekeningen hebt en je beschadigt deze door wat voor reden dan ook, zal je deze voor altijd kwijt zijn. Wat als je de bouwtekeningen, software en boekjes van Fred alleen digitaal hebt opgeslagen en je computer crasht, ben je deze dan ook voor altijd kwijt? Nee absoluut niet. Als jij het pakket van Fred aanschaf, betaal je eenmalig voor het totale pakket. Mochten jouw gegevens plots verdwijnen heb je nog steeds toegang tot het pakket van Fred. Hij geeft jou een levenslange toegang van alle bouwtekeningen welke hij heeft gemaakt of gekocht.

Wat kost het pakket van Freds Bouwtekeningen?

De prijs van bouwtekeningen variëren behoorlijk. Over het algemeen word een bouwtekening per één verkocht. Bij Fred heb je genoeg bouwtekeningen om de rest van je leven te klussen. De software om bouwtekeningen te maken kost €97,- en de boekjes kosten samen €91,-. Dit pakket word momenteel aangeboden voor maar slechts €67,-.

Hoe betrouwbaar is Freds Bouwtekeningen dan als deze producten normaal gesproken zo duur zijn? Dit pakket word voor maar €67,- aangeboden omdat deze producten momenteel alleen nog maar digitaal te verkrijgen zijn. Mochten de gidsen en boeken helemaal af zijn, zullen deze ook niet meer in het pakket voorkomen.

De bedenker van Freds Bouwtekeningen breid zijn imperium langzaamaan uit en gezien de vraag naar zijn producten is de kans groot dat er in de toekomst wat gaat veranderen aan de prijzen van het pakket of de losse producten.

De aanbiedingen van Fred zullen niet oneindig zijn en de lossen delen van het pakket zullen dan per onderdelen verkocht worden. Wacht daarom niet te lang. Ontvang nu het totale pakket en maak gebruik van de vele voordelen welke nu nog gelden.

Gebruik deze kortingslink zolang de aanbieding nog loopt >>

Freds Bouwtekeningen review

De kippengids

Voor een review van Freds Bouwtekeningen is het goed om de kippengids ook te benoemen.

Als ondernemer speel je in op de kansen die je ziet en dat heeft Fred in dit geval ook gedaan.

Al enige tijd is Fred actief als ondernemer. Toen Freds Bouwtekeningen online werd gezet kwam er al snel veel vraag over bouwtekeningen van kippenhokken. Er is alleen een groot verschil tussen het bouwen van een kippenhok en het houden van kippen. Omdat Fred niet alleen ervaring had als klusser maar ook als kippenhouder heeft hij besloten op hier ook een product voor te maken, de kippengids.

Dit is een gids waarin je niet alleen verschillende bouwtekeningen van kippenhokken vind maar ook informatie over hoe je kippen zou moeten houden.

Koop je het pakket van Freds Bouwtekeingen voor €67,-, dan zit de kippengids ter waarden van €17,- hier ook bij! Vind je €67,- te veel en denk je niet veel te hebben aan al de extra’s van het Fred pakket, kan je de kippengids ook los aanschaffen.

Conclusie

Het product van Freds Bouwtekeningen is al jaren op de markt. Er zijn al tal reviews op internet geplaatst welke allemaal positief zijn. Het product is altijd beschikbaar voor de consument en de klantenservice reageert altijd en snel.

Is de verkoper achter het product van Freds Bouwtekeningen betrouwbaar en wat zegt deze review? Volmondig JA!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *