Boormachine van Milwaukee kopen
Gereedschappen

Boormachine van Milwaukee kopen?

Wil jij een boormachine van Milwaukee kopen? Dan moet je wel klaar zijn voor echt serieus gereedschap. Het slogan van Milwaukee is niet voor niets ”heavy duty”. Dit slogan is voor het Amerikaanse bedrijf niet zomaar een uitspraak, het is een belofte. Een belofte om de beste gereedschappen aan te kunnen bieden voor de veeleisende professionals.

 

Milwaukee maakt al ruim 85 jaar innovatieve zware gereedschappen om aan elke eis van de gebruiker te kunnen voldoen. De boormachines van Milwaukee zijn niet alleen veilig en betrouwbaar zo ontworpen dat een klus beter en sneller uit te voeren is.

 

Milwaukee’s boormachines zijn weliswaar voor professioneel gebruik maar dat betekend niet dat de thuisklusser hier geen gebruik van kan maken. De boormachines van Milwaukee zijn echte powertools. Een boormachine van Milwaukee is wat zwaarder en krachtiger dan wat je doorgaans bij een thuisklusser vindt. Mocht je overwegen om een boormachine van Milwaukee te kopen, wees dan klaar voor het zware geschut!

Accu gereedschap van Milwaukee

 Elektrisch gereedschap zoals een boormachine van Milwaukee krijgt zijn aandrijving door netstroom of een accu. Het accugereedschap van Milwaukee kan je kopen in combinatie met een accu / accuoplader als zonder. Het is niet nodig om bij elk nieuw stuk gereedschap een nieuwe accu te kopen. Dit zou zelfs zonde zijn aangezien accu’s niet heel goedkoop zijn. De accu’s van Milwaukee gereedschappen zijn compatible met het accugereedschap van de betreffende serie. Dit betekend dat je een accu op meerdere boormachines kan gebruiken. De innovatie bij Milwaukee houdt niet op. Let daarom altijd wel goed op of de accuspecificaties overeenkomen met die van het accugereedschap. Ben jij in het bezit van 2 Milwaukee accu’s en een oplader? Dan kan je zonder moeite de hele dag gebruik maken van jouw (zware) elektrische gereedschappen.
Accu's van Milauwkee review

De Milwaukee M18 5B Duopack is een mooi setje van 2 Li-Ion accu’s. Dit zijn accu’s welke een spanning van 18V hebben en een capaciteit van maar liefst 5Ah. Voor iets meer dan €182,- ben jij in het bezit van deze set.., maar dan krijg je niet zomaar een accu. Met de Milwaukee REDLINK intelligentie word jij beschermd tegen beschadiging van het snoerloze gereedschap, zelfs in extreme werkomstandigheden. Daarnaast word de accu zelf gecontroleerd voor een optimale levensduur. Een temperatuur management systeem zorgt ervoor dat de accu op een ideale temperatuur gehouden word. Zo wordt het op- en ontladen word door een individuele celmonitoring geoptimaliseerd. Met deze technieken kan jij lang gebruik maken van de accu’s.

Review: slagschroevendraaier van Milwaukee

Zie jij op tegen een hoop schoefwerk? Dat is niet langer nodig met de M18 BID slagschroevendraaier van Milwaukee! Ga met deze slagschroeverdraaier aan de meegeleverde draaghaak op pad om moeiteloos alle schroefwerkzaamheden te verrichten. Door de kleine omvang van slechts 140mm is schroefmachine ideaal voor schroefwerk in de meest krappe of lastig bereikbare plaatsen. Met zijn 180Nm kan jij eindeloos schroeven zonder hier ook maar een beetje moeite voor te doen! En dat voor €102,99

 

De M18 BID heeft een 4-polige motor voor een optimale verhouding tussen vermogen en gewicht. De 1/4” Hex aandrijving met klikvergrendeling waarmee je toebehoren met één hand kunt verwisselen. Een ideale verhouding tussen gewicht en vermogen en de Hex aandrijving maken dit apparaat zeer gebruiksvriendelijk. De M18 BID is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook nog eens heel duurzaam. De individuele accucelbewaking en een ingebouwde brandstofmeter geven de resterende werkduur aan en verhogen de duurzaamheid van de machine. Zo kan je zelf de werkduur in de gaten houden zodat je de accu’s tijdig weer kan opladen.

Specificaties slagschroefmachine Milwaukee

 • Spanning: 18V
 • Accutype: Li-Ion
 • Toerental: 2750 rotaties p/m
 • Slagfrequentie laag: 2450 slagen p/m
 • Slagfrequentie hoog: 3450 slagen p/m
 • Koppel: 180Nm

De beste accu boormachine van Milwaukee review

Met een gemiddelde score van 9,8 van de 10 komt de M12 BDD-202C boormachine van Milwaukee als een van de beste uit de test.

 

Benieuwd over wat voor apparaat we het nu hebben? Het gaat hier om een accu boormachine van Milwaukee welke in een set verkocht wordt. Dit is een set met 2 accu’s, een accu oplader, opbergkoffer en handige draaghaak. Deze set is al in jouw bezit voor  €148,99. Doordat dit apparaat zo in trek is, geldt er regelmatig een korting. Heb je de accu’s en andere handige accessoires niet nodig? Ga dan voor de M12 BDD. Dit is dezelfde boormachine maar dan zonder extra geleverde onderdelen. Dit scheelt je al snel zo’n €55,-.

Beste accu boormachine van milwaukee ervaringen

Inclusief de accu weegt deze boormachine maar 1,2kg. De lichte accu boormachine van Milwaukee heeft ook een geoptimaliseerde handgreep. Het gewicht en de handgreep maken dit apparaat gemakkelijk in gebruik. Maar daar stopt Milwaukee nog niet. In een behuizing van slechts 187mm is deze boormachine ideaal voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen. 

 

Is de werkplaats net even te donker zijn, geen paniek. De ingebouwde accucelbewaking en LED-lampje zorgen ervoor dat je alles goed kunt blijven zien. Net als bij de meeste elektrische gereedschappen van Milwaukee is dit apparaat verduurzaamd door innovatieve technologie. Dit is zowel voor de accu als de boormachine van Milwaukee.

 

De boorcapaciteit van de M12 BDD liegt er niet om. Deze accuboormachine van Milwaukee heeft een boorcapaciteit van 22mm in hout en 10mm in staal. Om secuur te kunnen boren zijn er 2 toerenstanden geïntegreerd. Voor secuur schroefwerk kan je de de toerental stand instellen op een maximaal toerental van 400 rotaties p/m. heb je wat meer kracht nodig voor grote schroeven of boorwerkzaamheden, kan je het toerental instellen op 1500 rotaties p/m.

Specificaties van accu boormachine van Milwaukee

 • Spanning: 12V
 • Accutype: Li-Ion
 • Toerental laag: 400 rotaties p/m
 • Toerental hoog: 1500 rotaties p/m
 • Koppel: 30Nm
 • Boorcapaciteit in diameter:
  • Hout: 22mm
  • Staal: 10mm

Review: klop boormachine van Milwaukee

Gaten in beton of steen boren? Dan is de PD 705 klopboormachine van Milwaukee de boormachine die je nodig hebt. Door de compacte en ergonomische behuizing met grote soft-gripdelen is de PD 705 zeer goed hanteerbaar. Met een zowel links- als rechtsom draaiend mechanisme en variabele toerental-controle kan jij boren waar je maar wilt. Dit is de ideale boor voor bouwklussen zoals bijvoorbeeld een klushuis. De hamerfunctie van de boor kan worden uitgeschakeld. Zo kan je de klopboor ook gebruiken voor normaal boor- of schroefwerk.

 

Met een bijzonder krachtige motor van 705W heb je een grote boorcapaciteit. De boorcapaciteit van de PD 705 is in diameter 30mm in hout, 15 mm in beton, 16mm in steen en 13mm in staal. Met een onbelast toerental van 3000 rotaties p/m boor jij overal een gat in. Het boren gaan alleen wel tot een bepaalde kracht. Bij een statische blokkeermoment van 15Nm ben jij en de boormachine beveiligd tegen overbelasting.

De 1,9kg wegende boormachine lijkt een zwaar apparaat. Het gewicht is de prijs die je betaald voor de kracht van de machine. Voor slechts €97,39 ben jij in het bezit van een boormachine waarmee jij een klushuis helemaal woonklaar kan maken.

Specificaties van Milwaukee's klop boormachine

 • Vermogen: 705W
 • Statisch blokkeermoment: 15 Nm
 • Toerental onbelast: 3000 rotaties p/m
 • Boorcapaciteit in diameter:
  • Hout: 30mm
  • Beton: 15mm
  • Steen: 16mm
  • Staal: 13mm

Review: Milwaukee klop boormachine met accu

Klinkt niet heel verkeerd zo’n sterke klopboormachine als de PD 705. Toch zit je wel vast aan een vervelend snoer. Je hoeft een stroomdraad niet als een beperking te zien. Echter wanneer je snoerloos gewend bent, wil je niet anders meer.

 

Dat accugereedschap minder sterk is dan elektrisch gereedschap aan het netstroom is behoorlijk achterhaald. Dat bewijst het accugereedschap van Milwaukee wel. De M18 BPD klopboormachine van Milwaukee is een klopboor op een accu. Deze boormachine is slechts 198mm lang en heavy duty 4-polige motor voor een optimale gewichts- vermogensverhouding. Daarnaast heeft deze accu klopboormachine van Milwaukee een 17-traps draaimoment-instelling en extra boorstand voor een maximale flexibiliteit.

Klopboormachine met accu van Milwaukee review

 Met een 3-keuzestanden kan je gemakkelijk switchen tussen de standen boren, schroeven en slagboren. Hiermee zet Milwaukee een zeer gebruiksvriendelijke boormachine op de markt. En dat allemaal voor maar €180,99.

 

Buiten de gebruiksvriendelijkheid is de M18 BPD ook nog eens zeer duurzaam. Door de REDLINK overbelastingsbeveilingelektronica (mooi woord voor scrabble) welke in de accu als de machine zelf zit, is de levensduur van deze klopboor verdubbeld tegenover voorgaande modellen. Met een metalen tandwielhuis worden er maximale prestaties en een langere levensduur gerealiseerd.

Specificaties accu klop boormachine van Milwaukee

 • Spanning: 18V
 • Toerental lage stand: 450 rotaties p/m
 • Toerental hoge stand: 1800 rotaties p/m
 • Slagfrequentie: 28.800 slagen p/m
 • Koppel: 50Nm
 • Boorcapaciteit in diameter
  • Hout: 38mm
  • Steen: 16mm
  • Staal: 13mm

Review: Combihamer van Milwaukee

Is de indeling van je pas gekochte klushuis niet helemaal naar wens? Wil je misschien de woonkamer uitbreiden maar staat er een muur in de weg? Daar heb je goed gereedschap voor nodig. Gebruik hiervoor de PH 30 power combihamer van Milwaukee. e PH30 Power is de meest verkochte combihamer van Milwaukee. 

 

Een echte sloopmachine voor €275,99. Deze combihamer krijg je geleverd met een extra handgreep en handige opbergkoffer. Met een snelspanboorhouder, FIXTEC-adapter en 1030W motor haal jij een combihamer in huis die elke muur de baas is. Let op: Dit apparaat werkt zo fijn dat je meer muren wilt slopen dan je lief is.

 

De PH30 Power is ook zeer goed voor het verwijderen van tegels. De machine heeft een zachte aanloop bij de start van het boren. Hierdoor kan je met een zwaar apparaat boren in kwetsbare materialen zonder deze te beschadigen. Met de softslagfunctie kunnen boor- en beitelwerkzaamheden zeer secuur worden uitgevoerd.

Door een laag vibratieniveau welke voortkomt uit de ergonomische softgrip is de fijn en licht in gebruik. Met een veiligheidskoppeling zijn zowel jij als de machine beschermd als de machine tijdens werkzaamheden blokkeert. 

 

Het FIXTEC-snelwisselsyteem laat je werktuigen moeiteloos verwisselen. Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Maar wat maakt de PH30 Power zo betrouwbaar? Dit komt door een metalen blokbouw. Dit verhoogt de duurzaamheid van de tandwielen. Met de borstelrotatie worden in beide draairichtingen het zelfde vermogen gerealiseerd.

Specificaties van de combihamer van Milwaukee

 • Vermogen: 1030W
 • Toerental: 850 rotaties p/m
 • Slagfrequentie: 3.800 p/m
 • Slagenergie: 3,6J
 • Vibratieniveau boren: 22 m/s²
 • Vibratieniveau beitelen: 14 m/s²
 • Boorcapaciteit in diameter
  • Hout: 40mm
  • Beton: 30mm
  • Staal: 13mm

Review: Milwaukee's combihamer met accu

Een combihamer is van zichzelf vaak al een zwaar apparaat. Dan zit er doorgaans ook nog een snoer aan welke je beperkt in je werkgebied. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Een boormachine van Milwaukee is zowel met als zonder snoer te koop. Dit geld ook voor de combihamers.

 

De combihamer M12 CH van Milwaukee is een combihamer welke geschikt is voor zowel professioneel- als privégebruik. Een duurzame machine welke met een POWERSTATE motor wel 3x zo lang meegaat als vorige modellen. Deze motor verzorgt ook nog eens een dubbel vermogen.

Review combihamer met accu Milwaukee

Voor een maximale veelzijdigheid zitten er 2 werkstanden op deze combihamer. Een stand voor normaalboren en een stand voor hamerboren. De beste boorhamerprestaties krijg je bij de M12 CH bij boren tussen de 6 en 10mm. Met een maximale boorcapaciteit tot 13mm en €203,99 kan jij als thuisklusser elke klus aan! 

 

Net als bij elke andere boormachine van Milwaukee is de M12 CH geoptimaliseerd voor een ideale vermogen- en gewichtsverhouding. De overige technieken welke Milwaukee toepast op een boormachine vind je in elke serie terug, HEAVY DUTY.

Specificaties van de combihamer met accu van Milwaukee

 • Spanning: 12V
 • Accutype: Li-Ion
 • Slagenergie: 1,1J
 • Vibratienieveau boren: 4,3m/s²
 • Boorcapaciteit in diameter:
  • Hout: 13mm
  • Beton: 13mm
  • Staal: 10mm

Zware of zwaardere boormachines van Milwaukee

Heb je toch wat meer kracht nodig, bekijk dan de M18 of hogere series boormachines van Milwaukee eens. De M12 series zijn zeer betrouwbare machines. Voor de wat professionelere klussen is er vaak wat meer kracht nodig. De M18 of zelfs de M28 series zijn weliswaar een stuk zwaarder en duurder maar hebben ook veel meer kracht.

 

De combihamers zijn verduurzaamd met verschillende technieken.  

De REDLITHIUM-ION oplaadtechniek verzorgt een langere levensduur van de accu en het apparaat. Het REDLINK PLUS intelligentiesysteem is een overbelastingsbeveiliging voor zowel de machine als de accu. Hiermee blijft het gereedschap zelfs onder belasting optimaal presteren. De POWERSTATE motor verzorgt ook voor een 3x langere levensduur van de motor en wel 2x meer vermogen dan voorgaande modellen.

Milwaukee gereedschappen review

Garantie op boormachines van Milwaukee

Koop je een boormachine van Milwaukee, heb je zoals de meeste boormachines een garantie van een jaar. Mocht de boormachine onverhoopt kapot gaan, kan je deze kosteloos opsturen naar Milwaukee. 

 

Met de Milwaukee E-service krijg je toegang tot een professionele end-to-end reparatieservice. Hiermee kan je jouw gereedschap van begin tot einde volgen. Milwaukee wilt je hiermee het vertrouwen geven dan de binnen de kortste keren jouw gereedschap weer terug hebt na reparatie.

 

 

 

Na een jaar vervalt de garantie. Betekend dat een boormachine van Milwaukee niet meer gemaakt kan worden? Nee dat is zeker niet het geval. Om toegang te krijgen tot de reparatieservice zal je jouw gereedschap aan moeten melden op de site van Milwaukee. Bij het aanmelden van je gereedschap zoals een boormachine, word de garantie nog eens met 2 jaar verlengd. Meld jij jouw gereedschap binnen 4 weken na aanschaf aan, krijg je maar liefst 3 jaar garantie.

Boormachines van een ander merk kopen?

Zoals je kunt lezen heeft Milwaukee meerdere boormachines in het assortiment. Weet jij welke boormachine ne nodig hebt of heb je hier wat meer informatie voor nodig? Lees hier wat je met welke soort boormachine kan doen.

 

Weet je welke boormachine je nodig hebt maar twijfel je nog of je een boormachine van Milwaukee moet kopen? Op de blogpagina staan soort gelijke artikelen van verschillende merken boormachines. Doe eerst research voordat je iets blind koopt, ook al staat Milwaukee hoog aangeschreven bij zowel professionals als de thuisklusser

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *