Metabo boormachine kopen
Gereedschappen

Boormachine van Metabo kopen?

Boormachine van Metabo kopen?

Ben jij van plan om een boormachine van Metabo te kopen? Groot gelijk! Metabo is een wereldwijde organisatie waarbij ”when it really counts” als uitgangspunt heeft bij het maken van elektrische gereedschappen. Een professionele bouwvakker moet zich altijd van zijn beste kant laten zien en dat vind Metabo ook van hun elektrische gereedschappen. De boormachines van Metabo zijn betrouwbaar en krachtig voor professioneel gebruik. Het neemt niet weg dat een boormachine van Metabo ook gebruikt kan worden voor de huis- en tuinklusser. Met een boormachine van Metabo weet je dat je een goed stuk gereedschap hebt welke voor de doe-het-zelver een leven lang mee kan gaan.

Metabo heeft buiten boormachines een groot assortiment aan gereedschappen. Aangezien jij opzoek bent naar een boormachine (mogelijk) van Metabo, worden hieronder verschillende boormachines toegelicht.

Accu gereedschap- boormachines van Metabo

De accu boormachines van Metabo staan bekend om de lange levensduur van de accu’s. met de ultra M technologie worden de accu’s milieu vriendelijk opgeladen wat ook zorgt voor een lange levensduur van de accu. Metabo is zo overtuigd over hun accu technologie dat je op een accupakket standaard 3 jaar garantie krijgt. De accu’s kunnen nog veel langer mee gaan dan deze 3 jaar. Dit is natuurlijk bij het juiste gebruik. Hiervoor zit er een capaciteitsindicator op de accupacks waardoor je zelf goed kunt zien wanneer de accu weer opgeladen moet worden. De Li-Ion accu’s hebben een spanning van 12 of 18 volt. De 18 volt accu’s hebben capaciteit van maar liefst 2Ah.

accuset van metabo

Het accugereedschap van Metabo kan zowel met als zonder accu geleverd worden. De accu’s van Metabo zijn compatible met al hun accugereedschappen. Hou hier altijd wel rekening met de spanning van verschillende boormachines. Ben jij in het bezit van 2 Metabo accu’s, kan zonder problemen de gehele dag gebruik maken van de gereedschappen zoals boormachines van Metabo.

Slagschroevendraaier van Metabo

Ben jij opzoek naar een krachtige slagschroevendraaier, dan is de slagschroevendraaier van Metabo een zeer geschikte optie. Dit stuk gereedschap word voornamelijk gebruikt voor professionele doeleinde. Ben je van plan om veel schoefwerk te verrichten, dan is de Metabo PowerMaxx SSD 12 BL het schroefapparaat wat je nodige hebt.

Met de unieke brushless motor van Metabo kan je snel werken met een maximale efficiëntie. Dit lichtgewicht van 1,1kg is in de 12 volt-klasse zeer sterk in gebruik. Met een geïntegreerde verlichting en de compacte behuizing kan je met elke hoek moeiteloos schroeven. De levensduur van een slagschroevendraaier is ook van belang. Door een aluminium persgietwerken tandwielhuis is de warmteafvoer geoptimaliseerd waardoor dit apparaat extra lang meegaat.

Slagschroevendraaier van metabo

Het toerental kan op worden ingesteld op 2 niveaus om secuur te kunnen schroeven. Met een maximaal aantal slagen van 4000 per minuut en een koppel van 140Nm koppel ben jij elke schroefklus de baas. Voor een bedrag van €125,- ben jij de trotse eigenaar van een professionele elektrische schroevendraaier. Je krijgt er standaard een riemhaak en bitdepot bij.

Waarom de PowerMaxx SSD 12 BL geleverd zonder accu? Een accu is optioneel. Je kan de slagschroevendraaier van Metabo ook in een set kopen waarbij een stevige kunststof koffer, een accuoplader en 2 accu’s worden geleverd. Deze extra’s heb je voor een totaalbedrag net onder de €225,-. De accu’s van Metabo zijn compatible met alle andere accugereedschappen van Metabo. Heb je al een of meerdere accu’s, bespaar dan op de accu’s en koop een losse boormachine van Metabo.

Accu boormachine van Metabo

Metabo levert al jarenlang krachtige gereedschappen voor in de bouw. Ben jij klaar voor een professionele boormachine, hou er dan rekening mee dat een boormachine van Metabo krachtiger dan de standaard gereedschap. Zo is er de Metabo BS 18 boormachine. Dit krachtige apparaat is een geliefde tool bij bouwvakkers vanwege het korte model. Met de BS 18 kan je in de meest rare hoeken boor- of schroefwerkzaamheden uitvoeren. Met een geïntegreerde LED-lamp heb jij altijd een optimaal zicht in je werkgebied.

accu boormachine van metabo

Omdat de boormachine van Metabo dusdanig sterk is, de maximale koppel van de boormachine verstelbaar in 2 standen. De zachte stand heeft een maximale koppel van 25Nm, de harde stand een maximale koppel van 50 Nm (Wauw). Daarnaast is de koppel instelbaar van 1,5 tot 6 Nm voor het secure werk. In diameter heeft de boor een capaciteit in zout van 20mm en 10mm voor staal.

Deze boormachine van Metabo heb jij al in je arsenaal voor nog geen €90,-. Je krijgt een praktische riemhaak meegeleverd. Toch meer opzoek naar een complete set? Bekijk dan is de BS 18 inclusief accessoireset. Met deze 73-delige set ben jij klaar om elke schroef- of boorwerkzaamheden uit te voeren, zo gek als je kunt bedenken. Voor nog geen €150,- krijg je de krachtige BS 18 boormachine met lader, 2 accu’s een sterke koffer en snelspan boorhouder. In de accessoireset zitten de volgende hulpstukken:

 • Rolmaat 5 meter
 • Centerpons
 • Potlood
 • Stanley/hobbymes
 • Magnetische bithouder
 • Verzinkboor
 • 8-delig dopbit, van 6 t/m 13 mm
 • 5 houtboren: 4, 5, 6, 8 & 10 mm
 • 14 metaalboren: 2x 1,5, 2x 2, 2x 2,5, 2x 3, 3,5 4, 4,5 5, 5,5, 6 & 6,5 mm
 • Schroefbitset 20 stuks van 25 mm: T15, T20, T25, T30, S4, S5, S6, H3, H4, H5, H6, PH1, 2x PH2, PH3, PZ1, 3x PZ2 & PZ3
 • Schroefbit 10 st. 50 mm: S4 t/m S6, PZ1 t/m PZ3, T15, T20, T25 & T30
 • Schroefbit 10 st. 75 mm: S4, S5, S6, PZ1, PZ2, PZ3, T15, T20, T25 & T30
accessoire set schroefset

Klop boormachine van Metabo

Een klopboormachine moet niet alleen krachtig zijn maar ook betrouwbaar. De klopboormachine SBE 650 SET van Metabo is beide. Met een stelwiel voor het instellen van het toerental ben jij elke boorwerkzaamheid de baas. De boor kan zowel links als rechtsom draaien en met een booras met een binnenzeskant kan je de boren vervangen voor elke schroefbit. Een schroefbit zeg je? Jazeker! De klopboormachine niet alleen geschikt voor boorwerkzaamheden maar je kan er ook mee schroeven. Pas het toerental aan met het stelwiel zodat je niet alle kracht gebruikt bij boren. Een schroef wil je secuur kunnen indraaien zonder dat deze dol draait.

klop boormachine van metabo

Met een gewicht van 1800 gr kan je wel zeggen dat de boormachine van Metabo onder de zwaargewichten valt. Dat is ook wel nodig voor de kracht welke dit monster met zich meebrengt. Met een boordiameter heeft de SBE 650 SET een capaciteit van wel 30mm in hout, 16mm in beton en 13mm in staal. Deze capaciteit is met een toerental van 2.800 p/m, 44.800 slagen p/m en een vermogen van 650 watt dan ook gemakkelijk realiseerbaar.

Voor €126,- heb jij een professionele klopboormachine. de SBE 650 SET is voorzien van een snelspanboorhouder van Futuro Plus. Er word er een dieptegeleider en extra handgreep meegeleverd. Veelal word er bij een klopboormachine van Metabo een koffer geleverd. Bij de SBE 650 SET word er niet zomaar een koffer meegeleverd, maar gelijk met een hele toe behorenset van 73 stuks gelijk aan de accuboormachine BS 18. In deze set zitten diverse boren, rolmaat, stanley- hobbymes en verschillende schroefbits.

Klop boormachine van Metabo met accu

Lijkt je de klopboormachine SBE 650 SET van Metabo een goede optie maar werk je toch liever snoerloos? Dan is de SP 18 L een zeer geschikte klopboormachine met een accu. Samen met dezelfde accessoire als de SBE 650 SET en handige opbergkoffer kan jij de klopboormachine multifunctioneel gebruiken. Met een 18v accu met 18Ah heb je een sterke accu. Als je denkt dat het daarbij blijft krijg je zelfs nog een extra accu meegeleverd! Voor een gewicht van 1600 gr licht de SP 18 L lekker in de hand en heeft een goede grip. De accu klopboormachine heeft een boorcapaciteit in diameter van 20mm in hout, 10mm in staal en metselwerk.

klop boormachine van metabo met accu

Combihamer van Metabo

Metabo heeft een groot assortiment in combihamers. De thuisklusser heeft vaak genoeg aan de lichtere variant tegenover de zware gereedschappen welke voor professioneel gebruik verkocht worden. De combihamer KHE 2444 van Metabo is een krachtige combihamer welke zeer geschikt is voor de doe-het-zelver. De combihamer kan zowel links als rechtsom kan draaien. Als veiligheid is de KHE 2444 voorzien van een slag- en een draaistop. Daarnaast heeft Metabo een eigen automatische veiligheidskoppeling.

combihamer

Voor een kleine €135,- ben jij de trotse eigenaar van deze 2400gr wegende krachtpatser. Met een koppel van 15Nm heeft deze boormachine een boorcapaciteit van 24mm in beton, 68mm(!) in metselwerk, 30mm in hout en 13mm in staal. De maximale slagenergie komt uit op 2,3J en haalt wel een 5400 slagen p/m.

De combihamer is voorzien van een SDS-Plus-schateinde waardoor deze geschikt is voor verschillende inzetgereedschappen. Hierdoor kan de KHE 2444 flexibel worden ingezet. Met de SDS kop wordt de combihamer geleverd met een extra handgreep voor extra grip, een boordieptegeleider om secuur te kunnen boren en een handige opbergkoffer.

Combihamer met accu

Net als de klopboormachine heeft Metabo ook een combihamer met een accu. Geen geknoei meer met snoeren en overal mee te werken. De KHA 18 LTX is een combihamer met een rubberen anti-slip handgreep voor extra grip. De sterke en snoerloze combihamer KHA 18 LTX is een ideaal gereedschap voor zowel de kleine als de grote sloop- en breekwerkzaamheden. Voor nog geen €180,- heb jij een combihamer met een boorcapaciteit in diameter van 24mm in beton met hamerboren, 68mm in metselwerk met boorkronenen, 13mm in staal en 25mm in hout.

Combihamer met accu

De KHA 18 LTX is voorzien van een slagstop voor het boren zonder slag en om te schroeven. Ook een draaistop om te kunnen beitelen. Met de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling kan er mechanisch worden ontkoppeld van de aandrijving bij het blokkeren van de boor. Dit werkt mee aan het veilig werken met deze combihamer.

Garantie op een boormachine van Metabo

Zoals je al kon lezen zit er op de accupacks van Metabo al standaard 3 jaar garantie, maar hoe zit dat met de boormachines zelfs? Als je voor een boormachine van Metabo kiest, kies je bewust voor de beste kwaliteit, duurzaam- en robuustheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Standaard zit er een jaar garantie op de boormachines van Metabo. De boormachines van Metabo zo weinig gerepareerd, daarom biedt Metabo een XXL-garantie aan. Als je jouw aangeschafte boormachine binnen 4 weken van de aanschafdatum aanmeld bij de Metabo-service, verleng je de standaard garantie tot een garantieperiode van 3 jaar!

Verschillende soorten boormachines

Voor elke klus kan je wel een aparte boormachine gebruiken. Zo is een slagschroevendraaier ideaal als je veel schroefwerk moet verrichten. Echter kan je hiermee geen breekwerkzaamheden doen. Daar is de combihamer weer een geschikte tool voor. Benieuwd welke boormachine je nodig hebt voor welke klus? Lees dan eens het bericht over verschillende soorten boormachines en wat daarmee te doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *