Makita boormachine
Gereedschappen

Boormachine van Makita kopen?

Boormachine van makita kopen

Wil je een boormachine van Makita kopen? Een verstandige keus aangezien dit een merk is wat al meer dan een eeuw betrouwbaar gereedschap levert. Makita is in 1915 opgericht in Japan. Gedurende de tijd heeft Makita een breed assortiment aan professioneel elektrisch gereedschap ontwikkeld. Ben je opzoek naar een boormachine van Makita maar weet je niet precies welk type boormachine geschikt is voor jouw klus? Daar heeft Makita een antwoord op. Makita heeft modellen op de markt welke speciaal geschikt zijn voor de thuisklusser. Mocht je het gereedschap voor professionele doeleinde gebruiken, is hier ook een ruim aanbod voor.

Bekendheid van Makita

Makita staat bekend om zijn blauwe kleur. Door de jaren heen heeft het Japanse bedrijf laten zien dat veel mensen hun gereedschap met plezier gebruiken. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen welke gebruik maken van het blauwe gereedschap. Makita heeft duurzaam gereedschap hoog in het vaandel staan. Elke dat word er door de producent gewerkt aan verbeteringen van de machines die speciaal voor hun taak berekend zijn. Wil jij op je boormachine kunnen vertrouwen? Daar ben je zeker van als je een boormachine van Makita koopt.

Soorten Makita boormachines welke je kunt kopen:

Een boormachine van Makita kopen is vrij eenvoudig. Wat wel belangrijk is, is om te weten elke boormachine jij voor je klus nodig hebt. Op een online winkel kan je gemakkelijk een model selecteren en filters instellen om de functies te selecteren welke jij nodig hebt of waarvan jij wilt dat je boormachine deze functies heeft. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, bij Makita kan je terecht voor een accuschroefmachine maar ook voor klopboormachines, slagschroevendraaiers, boorhamers, combihamer en ga zo maar door.

Wat voor soort boormachine van Makita ook koopt, je bent gegarandeerd van een kwalitatief goede boormachine. Makita is niet niet voor niets zo’n geliefd merk geworden. Welke soort boormachine kan je kopen van Makita? Hieronder vind je een greep uit het assortiment.

Makita accuboormachine kopen

Een accuboormachine behoort bij elke klusser of vakman tot de inhoud van zijn of haar gereedschapskist. Ben jij opzoek naar een Makita accuboormachine, kijk dan eens naar de Makita DDF4848X. Een draadloze boormachine perfect voor de thuisklusser. Met een koppelkracht van 54 Nm kun je de DDF4848X gebruiken gemakkelijk gebruiken voor schroef- en de wat lichtere boorwerkzaamheden.

Accuboormachine van makita kopen

Doordat je niet vast zit aan een stroomdraad ben je vrij in je beweging en kan je de accuboormachine van Makita overal gebruiken. Door een compact formaat, licht van gewicht (maar liefst 1,8 kg) en een uitstekende machinebalans heb je een hoog boorcomfort. Als je een Makita boormachine wilt kopen, koop je een duurzame machine. De boormachine is beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. Daarnaast is dit model nog beter beschermd tegen stoef en vocht door het unieke ontwerp aan de binnen- en buitenbehuizing.

De boorcapaciteit van de Makita DDF4848X in diameter is als volgt: in hout 38 mm en in metaal 13 mm. Makita heeft bij deze boormachine geen capaciteit meegegeven voor het boren in steen. Dit is omdat de boormachine vooral geschikt is voor het boren in zachte steensoorten. De capaciteit tussen een harde steensoort zoals natuursteen tegenover een zachte steensoort zoals cement verschilt nogal aanzienlijk.

Je kunt de Makita boormachine DDF4848X kopen voor iets meer dan €100,-. Hou hierbij rekening dat je nog niet gelijk aan de slag kan omdat er geen accu wordt meegeleverd. ben je opzoek naar een complete set, kijk dan eens naar de Buiten een accu en een oplader, is het geweldig als je een tweede accu voor je boormachine hebt. Kijk daarom is naar de Makita DDF484RTJ. Dit is dezelfde boormachine maar word geleverd met de accuoplader en twee accu’s, een handige opbergkoffer en een draaghaak. Dit is een mooie complete set waarmee je veel schroef- en boorplezier kunt beleven.

Makita schroefmachine / slagschroevendraaier

Ben jij het beu om tijdens het klussen constant van bitjes en boren te moeten wisselen of heb je een klus waarbij je veel moet schroeven? Dan is de Makita DTD152RMJ voor jou gemaakt. Een slagschroevendraaier is het ideale apparaat om veel schroefwerkzaamheden uit te voeren, zelfs in de lastig bereikbare plaatsen. Een voordeel van een schroefmachine tegenover een accuboormachine is dat dit apparaat nog lichter en handzamer is. De schroefmachine inclusief accu is een lichtgewicht van maar 1,5 kg. Makita bied zo’n 5 verschillende type schroefmachines aan.

Een losse schroefmachine, zonder accu of accuoplader kost de Makita DTD152Z nog geen €75,-. Mocht je al één of meerdere accu’s in je bezit hebben omdat je al eerder een Makita (accu)boormachine kon kopen, dan kan je dezelfde accu gebruiken voor dit apparaat. Wil je de complete set met twee accu’s, een oplader en een handige opbergkoffer, dan is het aan te raden om de DTD152RMJ te overwegen.

Slagschroevendraaier Makita

Makita klopboormachine

De klopboormachines van Makita zijn met en zonder snoer te koop. De Makita HP1631K is een klopboormachine welke aangesloten moet worden op het netstroom. Voor slechts €85,- ben jij in het bezit van een sterke en betrouwbare klopboormachine van Makita. Voor deze scherpe prijs word er een handgreep meegeleverd voor extra grip. Daarnaast kan een diepte-aanslag niet missen. Daarnaast word er een mooie opbergkoffer bijgeleverd, en dat allemaal voor een lage prijs.

Klopboormachine van Makita kopen

De accuklopboormachines van Makita zijn instaat om door de hardste steensoorten heen te boren. Let op dat we het nu alleen over steen hebben en niet over beton. Voor het boren in beton heb je een boor- of combihamer nodig. Bij een klopboormachine word al snel gedacht dat deze machine alleen ontwikkeld is voor boren. Dat is bij de Makita HP457DWE niet het geval. Dit model is ook geschikt voor schroefwerkzaamheden.

Klopboormachine van Makita met accu

Werk je liever zonder snoeren en hou je van de flexibiliteit van een boormachine met een accu? Bekijk dan is naar de Makita HP457DWE. De HP457DWE is te koop met en zonder accu. Voor onder de €140,- is dit apparaat van jouw, inclusief twee accu’s, een oplader en niet te vergeten de handige opbergkoffer. Mocht je accu’s van andere apparaten willen gebruiken op deze klopboormachine, kijk dan naar de Makita DHP484Z. Als je een andere accu gaat gebruiken dan welke normaliter worden meegeleverd, kijk dan goed of je een accu gebruikt met hetzelfde vermogen.

Door de geharde stalen tandwielen van de Makita klopboormachine, is het apparaat in staat om grote krachten te weerstaan en ontzettend lang mee te gaan. Met nog minder gewicht dan de accuboormachine, met een gewicht van 1,7 kg Dan de De Boorcapaciteit van de HP457DWE is in hout 36 mm en in metaal 13 mm. Doordat het toerental regelbaar is, kan je gedoseerd schroeven of boren. Dit is handig voor bijvoorbeeld het boen op gladde oppervlakte zoals tegels.

Klopboormachine met accu

Makita combihamer

Ben jij van plan om licht breekwerkzaamheden uit te voeren, boren in harde steensoorten of beton? Misschien toch werken met een platte beitel? Dan is de Makita HR2470 het geschikte gereedschap voor jou! De HR2470 is de ideale combihamer voor gaten tot wel 24 mm in diameter in beton. Deze combihamer is duurzaam door een verbeterd slagstuk en slagbout en niet te vergeten een robuuste behuizing met bumpers. Daarnaast zijn er diverse zigzag en poeder-coatingen aangebracht wat de machine nog beter beschermd tegen stof. De links / rechts schakelaar veranderd tevens de positie van de koolborstels waardoor de motor krachtiger is en de koolborstels minder snel slijten.

Combihamer van Makita kopen

De hamerfunctie is uit te schakelen waardoor de combihamer specifiek voor boorwerkzaamheden gebruikt kan worden. Gebruik je de hamerfunctie wel, is de machine met zijn 2,4 joule slagkracht geschikt voor breekwerkzaamheden. De Makita combihamer heeft een grote boorcapaciteit. In hout is dit wel 32 mm in diameter. Voor metaal maar liefst 13 mm en in beton zelfs 24 mm!

De HR2470 is een machine welke elektrisch word aangedreven. Al kan een kabel als nadeel gezien worden, met het 4 meter lange snoer heb je alsnog een groot bereik in je werkplaats. Zoals we van Makita gewend zijn, is de combihamer ook met accu beschikbaar. Denk hierbij aan de Makita DHR243Z. Ben je een fan van accumachines is dit wel een heel fijn apparaat. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de accu-combihamer een goeie €130,- duurder dan de combihamer met snoer.

De Makita HR2470 word voor slechts €115,- standaard geleverd met een extra handgreep, een diepteaanslag en een handige opberg koffer. Bij de accu-combiboor van Makita moet je goed opletten of je een boormachine koopt met of zonder accu. Het losse apparaat zal rond de €255,-. Wil je de boor inclusief accu, een opbergkoffer en andere extra’s? Tussen de €15,- en €20,- extra kan je een complete set kopen.

Makita combihamer met accu

Toch liever werken zonder snoer aan je machine? Bekijk dan is de combihamer met accu. De Makita DHR202RMJ word geleverd met twee accu’s en een oplader. Gezien je vaak langere tijd achter elkaar aan het werk bent met een combihamer is een tweede accu echt geen overbodige luxe. Daarnaast krijg je een extra draaibare handgreep voor extra grip en een diepteaanslag om precies te werk gaan. Buiten al deze mooie extra’s word er ook nog een handige opbergkoffer standaard meegeleverd.

Makita combisets

Heb jij verouderd gereedschap wat niet meer zo goed werkt en niet goed weet wat een goeie vervanger is, dan is een Makita combiset het overwegen zeker waard. Met dit 6-delige set heb jij al het elektrische gereedschap voor elke klus. Met dit pakket heeft niet alleen de thuisklusser, maar ook de professional elk elektrisch stuk gereedschap wat je nodig hebt. Elke klus kan geklaard worden met de DLX6038T combiset. Het kan best even schrikken zijn als je de totaalprijs ziet welke uit 4 getallen bestaat, maar voor die prijs mag je ook wat verwachten. Als thuisklusser hoef je de rest van je leven geen elektrisch gereedschap mee te kopen. Daar naast word er ook een hoop extra meegeleverd, extra’s die je bij een los apparaat niet meegeleverd krijgt. Hierbij kan je denken aan: 3 accu’s incl oplader, schroefbit en zagen, breedtegeleiders en meer.

Combiset van makita kopen

Zou je sommige gereedscshappen neit gebruiken, zou het zonde zijn als je daar geld aan uit geeft. Buiten de losse boormachines of uitgebreide combinatiesets welke je van Makita kan kopen, kan je het ook kleiner zoeken. Denk hierbij aan de Makita DLX2189TJ set. Een set van een schoef- boormachine en een slagschroevendraaier, inclusief 2 accu’s en een mooie opbergkoffer. Met aanschaffen van een combinatieset van de schroef- boormachine (DDF484) en de slagschroevendraaier (DTD153) bespaar je direct. Koop je de onderdelen los, dan ben je rond de €415,- kwijt. De set kost in totaal ongeveer even duur maar dan krijg je handige opbergkoffer, ter waarde van €30,- er gratis bij.

Wat voor garantie op een Makita boormachine?

Als je een elektrisch apparaat van Makita koopt heb je sowieso een jaar garantie. Makita gelooft in de kwaliteit van het product wat ze leveren. Hierom is het mogelijk om de garantie te verlengen tot wel 3 jaar na aanschafdatum. Dit kan je gratis doen door je gereedschap te registeren via een mijn Makita account. Let op dat je dit wel binnen 4 weken nadat je het gereedschap hebt gekocht doet. Op de Lithium-ion accu’s zit een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Het is altijd verstandig om de garantie te verlengen waar dit mogelijk is. Makita geeft met deze verlening aan dat ze vertrouwen heeft in haar product. Toch kan er altijd een fabrieksfoutje voorkomen tijdens de product van de elektrische gereedschappen. Hoe dan ook, een elektrische boormachine mag niet missen tot de inhoud van jouw gereedschapskist.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *