DeWalt boormachine kopen
Gereedschappen

Boormachine van DeWalt kopen?

dewalt logo

Dhr. DeWalt is hij in 1922 begonnen met het perfectioneren en optimaliseren van gereedschappen. Tot in de huidige tijd is dit nog steeds het geval. Een boormachine van DeWalt is dus door de jaren heen geoptimaliseerd voor de beste prestaties. 2 jaar later is DeWalt begonnen met zijn eigen gereedschapslijn. Zoals je wel kunt voorstellen is er in de tijdlijn een hoop gebeurd. De overheid vroeg telkens meer aan o.a. veiligheidseisen voor gemotoriseerd gereedschap. Door hierin in te spelen is DeWalt gegroeid tot een van de grotere en bekende merken in o.a. elektrische gereedschappen.

DeWalt heeft een aantal introducties op zijn naam staan. Zo is de werkbankslijper een van DeWalts uitvindingen. In de jaren 90 lanceert DeWalt zijn eerste assortiment van portable elektrisch gereedschap. In de huidige tijd is hier alleen maar meer vraag naar. Niet alleen voor de thuisklussers maar ook voor proffesionals. Het elektrische gereedschap van DeWalt is te vinden in de huizenbouw / renovaties en in de houtbewerking. Een boormachine van DeWalt kan je vinden op elke werk- of bouwplaats waar boorwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Boormachine van DeWalt kopen?

DeWalt staat bekend om haar innovatieve producten. Al jarenlang worden de apparaten van DeWalt ook in Europa geleverd. DeWalt heeft verschillende soorten boormachines in het assortiment. Een boormachine van DeWalt staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. Er zijn verschillende soorten en types verkrijgbaar. Elektrische boormachines van DeWalt kunnen aangedreven worden middels netstroom of door een accu. Omdat er veel verschillende soorten en type boormachines in het assortiment zitten, worden deze per soort in dit artikel toegelicht.

Accuboormachine van DeWalt

De accuboormachine van DeWalt is ideaal voor het boren van kleinere gaten in hout of plaatstaal. DeWalt accuboormachines worden veel gebruikt in de houtbewerking of in de kleinere metaalfabrieken. Door de grootte en het gewicht is het apparaat zeer goed in balans te houden en kan je gemakkelijk met één hand werken. Om in verschillende soorten materiaal te werken is de accuboormachine in snelheid aan te passen. Met de metalen snelspan van 10 mm kan eenvoudig en snel een schroevendraaier bits of boren vervangen.

Accuboormachine van DeWalt

De accuboormachine van DeWalt heeft een gewicht van 1,9 kg inclusief accu. Met een maximale koppel van 10,9 Nm en een vermogen van 358 W is dit apparaat geschikt voor alle klussen in en rondom het huis. Met maar liefst 3 LED-lampjes krijg je de maximale verlichting op het te boren gedeelte en kan je in de minst verlichte omstandigheden alsnog goed werken. De draaisnelheid is aanpasbaar naar 3 snelheden waardoor je met uiterste precisie kan boren of schroeven. Tevens voorkom je met juist gebruik het doldraaien van schroeven.

Het model DCD791D2 is de meest verkochte accuboormachine van DeWalt en heeft uitstekende recensies. Voor minder dan €215,- heb je een uitstekende accuboormachine inclusief accu, acculader en een mooie opbergkoffer. Daarnaast krijg je ook nog een handige riemhaak om je handen snel vrij te krijgen wanneer je de boormachine tijdelijk niet nodig hebt.

DeWalt accuschroefmachine / slagschoevendraaier

Ben je geïnteresseerd in een goeie slagschroevendraaier? Dan is het zeker de moeite waard om de slagschroevendraaier van DeWalt te bekijken. Het model slagschroevendraaier van DeWalt is de DCF801D2-QW. De schroefmachine om gemakkelijk veel schroefwerk te verrichten.

Met de Brushless motor techniek van de DCF801D2-QW kan je bijzonder effectief schroeven. Door 3 verschillende snelheidsinstellingen kan je met uiterste precieze schroefwerkzaamheden verrichten. Met een vermogen van 400W, een koppel van 205Nm en een onbegrensd toerental van 3250 tpm ben jij elke schroefklus de baas met deze schroefmachine. Dit vermogen neemt wel een kleine beperking met zich mee. Als je de schroefmachine vergelijkt met andere merken is de DCF801D2-QW iets zwaarder dan andere schroefmachines. Al is het apparaat met een gewicht van 1560gr nog steeds goed hanteerbaar.

slagschroevendraaier van DeWalt

Voor nog geen €220,- heb jij een elektrische schroevendraaier welke elke schroef of bout los weet te krijgen. Hou er wel rekening mee dat je voor dit bedrag nog geen accu’s hebt. Heb je ander gereedschap van DeWalt, dan is het niet nodig om een set met accu’s te kopen. Het is bij elektrisch gereedschap wel aan te raden om minimaal twee accu’s te hebben. Zeker bij grote bouwprojecten is een extra accu geen overbodige luxe. Omdat de slagschroevendraaier werkt met hoog vermogen en een hoog toerental kan je de ene accu opladen terwijl de andere accu in je schroefmachine zit.

Klopboormachine van DeWalt

Een sterke en betaalbare klopboormachine kopen? Bekijk dan nu DeWalt DWD024S. Voor maar €93,- ben jij in het bezit van een klopboormachine welke geschikt is voor uiteenlopende klussen in de bouw als thuis. Een boormachine ideaal geschikt voor het boren van gaten in hout, metaal en steen. Daarnaast kan je de klopboormachine ook goed gebruiken voor schroefwerkzaamheden.

Klopboormachine van dewalt

De zijhandgreep welke meegeleverd word geeft je extra grip tijdens je werkzaamheden. Daarnaast zitten er nog meer hulpmiddelen zoals een diepteaanslag en een snelspanboorhouden van 13mm bij de boormachine. Een klopboormachine is vaak een wat zwaarder apparaat. Dit geld niet voor de DWD024S. Met een gewicht van maar 1,8kg en de compacte behuizing is de klopboormachine van DeWalt zeer handzaam en kan je zonder snel vermoeid te worden veel boorwerkzaamheden verrichten. De DWD024S is hierdoor niet voor niets de meest verkochte klopboormachine van DeWalt.

De Boormachine van DeWalt heeft een stofdichte schakelaar toegepast voor een nog langere levensduur. Zowel links als rechtsom draaiend is de machine even sterk. Hoe sterk? Met een vermogen van 650W en een draaimoment van 8,6Nm beschikt de DWD024S over een boorcapaciteit van 25mm in hout, 16mm in steen en 13mm in hout.

DeWalt klopboormachine met accu

Voor de snoerloze fans onder ons, heeft DeWalt ook een klopboormachine zonder snoer in zijn assortiment. Wil je liever snoerloos werken, bekijk dan DeWalt DCD796P2. Een sterke klopboormachine met een vermogen van 460W welke goed is voor een boorcapaciteit van 40mm in hout, 13mm in steen en 13mm in staal. Voor €285,- word de koolborstelloze klopboormachine bij jou thuis bezorgd met twee accu’s en een draaghaak.

Klopboormachine van Dewalt

Combihamer boormachine van DeWalt

Als jij opzoek bent naar een sterke combihamer welke voor zowel professioneel gebruik als voor de thuisklusser geschikt is, dan is de boormachine van DeWalt, type D25033K SDS-Plus de combihamer voor jou! Door te werken met een punt- of platte beitel kan jij breekwerk gemakkelijk uitvoeren. Daarnaast is dit een zeer geschikt apparaat voor het boren in beton of harde steensoorten. Voor een kleine €110,- kan jij elk breek of boorwerk de baas zijn. Bij de combiboor wordt een verstelbare zijhandgreep geleverd voor extra grip. Naast een handige koffer word er ook een diepte-aanslag standaard bijgeleverd.

Combihamer van Dewalt

Met een vermogen van 710W is de D25033K ideaal voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van tussen de 4 en 22mm. Beveiligd met een rotatie- en slagstop voor beitelwerk in steen en metselwerk en boorwerk in diverse materialen, is de machine gebruiksvriendelijk en veilig. Met een groot hamermechanisme van 22mm worden hoge prestaties geleverd met geringe belasting van de vitale onderdelen. Een verbeterde stofafdichting voor maximale bescherming tegen gruis en stof zorgt voor een langere levensduur. De luchtuitlaatsleuven zijn dusdanig ontworpen om boorgruis niet richting het gezicht te blazen. Al met al een zeer duurzame combihamer.

Door het hoge vermogen is de combihamer 2,5kg zwaar. Dit vermogen brengt wel een boorcapaciteit met zich mee van 30mm in hout en 13mm in metalen. Daarbij levert het de slagenergie 2J op.

Boormachine van DeWalt, combihamer met accu,

och zit je nog vast aan een snoer. Hier heeft DeWalt een oplossing voor. Check de combihamer DCH133M1 eens. Een combihamer met zijn eigen krachtbron. Met de geleverde multilader is een accu snel opgeladen en kan jij overal werkzaamheden met een combihamer uitvoeren. Voor een redelijk stevige prijs van iets minder dan €270,- heb jij een combihamer waarmee je overal naartoe kunt. Dit is een prijs waarbij de accu, lader en nog meer extra’s worden meegeleverd. Ben jij al in het bezit van een DeWalt accu? Kies dan voor de DCH133NT. Hierbij wordt alleen het apparaat geleverd inclusief een extra handgreep en een handige opbergkoffer. Dit scheelt een behoorlijke slok op een borrel. De combihamer + handgreep en koffer is €90,- goedkoper dan de DCH133M1.

Garantie op een boormachine van DeWalt

Op elektrisch gereedschap van DeWalt zit minimaal een jaar garantie. Deze garantie is te verlengen wanneer je het gereedschap aanmeld. Het aanmelden van DeWalt gereedschappen doe je op een MyDeWalt-account.

Dit account is gemakkelijk aan te maken op de website van DeWalt. Door je gereedschap aan te melden, verleng je de garantieperiode naar een periode van maar liefst 3 jaar. Tevens profiteer je met een MyDeWalt-account van uitmuntende klantenservice. Let wel op dat je het gereedschap binnen 4 weken na aanschaf aanmeld. Doe je dit later, dan kan je niet profiteren van de verlenging van de garantieperiode.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *