Black + Decker boormachine kopen
Gereedschappen

Boormachine van Black + Decker kopen?

Boormachine black + decker kopen?

Black + Decker

Black + Decker is een van de bekende merken waarvan je een boormachine van kunt kopen. Toch is dit niet alles wat het Amerikaanse merk aanbied. Alles in tuingereedschap, van heggenscharen tot robotmaaiers, elektrische gereedschappen van een boormachine van Black + Decker tot aan een slijptuigen, begeeft het merk zich nu ook in de huishoudbranche. Black + Decker is opgericht in 1910. Het merk heeft zich dusdanig in de markt gewerkt dat iedereen de oranje elektrische apparaten wel herkend. Het merk is zeer geliefd met zijn elektrisch gereedschap zeer geliefd onder de thuisklusser. De apparaten zijn sterk, betrouwbaar en goed geprijsd. Geen wonder dat je bij de meeste thuisklussers wel één van de oranje apparaten vindt.

Boormachine van Black en Decker kopen?

Iedere Black + Decker boormachine is geschikt voor een specifieke eigen klus. Dit is een van de redenen waarom het belangrijk is om de boormachines met elkaar te vergelijken. Als je twijfelt over welke boormachine geschikt is voor welke klus, lees dan het blogartikel over de verschillende soorten boormachines. Het is natuurlijk zonde als je van plan bent om in beton gaten te gaan boren terwijl je een accuboormachine hebt gekocht. Bekijk altijd je klus eerst goed en schat in wat je nodig hebt. Een ding is wel zeker, Black + Decker heeft het soort gereedschap wat jij nodig hebt.

Slagschroeverdraaier / schroefmachine

De Black + Decker slagschroevendraaier BDCIM18N is de ideale schroefmachine voor het werken met een hoog vermogen en een hoog toerental. De slagschroevendraaier van Black + Decker is een uitermate geschikt apparaat voor het los draaien van vastzittende schroeven of bouten of voor het zwaardere of vele schroefwerk. Door een koppel van 155 Nm en een maximaal toerental van 3000 tpm is de BDCIM18N het apparaat wat jij nodig hebt voor een grote schroefklus. Je met deze schroefmachine zonder problemen schroeven of lange bouten indraaien zonder eerst voor te boren. Schroeven zullen een zelf-tappende effect krijgen wanneer ze in metaalwerk gedraaid worden en die vastzittende roestige of beschadigde schroef is geen partij voor dit apparaat.

Slagschroevendraaier van Black + Decker kopen

Voor een zacht prijsje van €72,- ben jij de eigenaar van dit oranje monstertje. De BDCIM18N is compact en licht wat deze machine zeer hanteerbaar maakt. Door twee verschillende instelsnelheden kan je met de precisie werken wat elke thuisklusser nodig heeft.

De slagschroevendraaier van Black + Decker heeft een boorcapaciteit van 25mm in hout en 10mm in metaal. Een prima apparaat welke meer dan voldoende capaciteit heeft voor elke doe-het-zelver. En dat voor zo’n lage prijs!

Accuboormachine van Black + Decker

De accuboormachine van Black + Decker ASD184K is een slimme boormachine. De boormachine van Black + Decker weet wanneer hij moet stoppen. Dit voorkomt allerlei ingewikkelde instellingen, maar nog beter, geen beschadigd materiaal meer. Met de Autosense technologie welke geactiveerd staat in schroefmodus is de perfecte hulp voor nauwkeurig te schroeven. De Autoselect technologie in de boormachine ontzettend gemakkelijk bedienbaar. Met één handomdraai zet je de boormachine in de juiste instelling. Kies een toepassing en de machine stelt automatisch de schroeven- of borenmodus in met bijbehorend koppel. De LED verlichting geeft extra werkcomfort in donkere ruimtes, zeker omdat de LED lamp al geactiveerd kan worden voordat de machine begint te werken. Daarnaast blinkt de ASD184K nog eens uit omdat er een accu lading indicator is ingebouwd. Hiermee kan je het laadniveau van de accu op zien.

Accuboormachine van black + decker

Met een maximaal koppel van 28Nm en een onbelast toerental van 800tpm is de Black + Decker accuboormachine een ideaal gereedschap voor de thuisklusser. De boorcapaciteit van de ASD184K is in diameter 25mm in hout en 10mm in staal.

Black + Decker is niet alleen een betrouwbaar maar ook nog is een goedkoop merk. Voor nog geen €130,- heb jij een goede accuboormachine welke ook nog is geleverd wordt met een accu, accuoplader, dubbele schroefbit en een handige opbergkoffer.

Black + Decker Klopboormachine

De Black + Decker KR554CRESK klopboormachine is een goede machine, geschikt voor schroef- en boorwerkzaamheden binnen en buitenshuis. De klopboorfunctie maakt de boormachine geschikt voor het boren in o.a. metselwerk. De 13mm snelspanboorkop is van hoge kwaliteit en met spindelblokkering is het eenvoudig om van boor of bit te wisselen. Met het instellen van verschillende snelheden heb je een betere controle over het apparaat en brengt je in staat om uiterst secuur te kunnen schroeven.

klopboormachine van black + decker

Met de KR554CRESK laat Black + Decker zien dat ze een kwalitatief hoog, duurzaam maar vooral goedkope machines aanbieden. Voor een kleine €78,- ben jij de trotse eigenaar van dit oranje monster. Bij deze klopboor krijg je een koffer, diepteaanslag en extra zijhandgreep standaard meegeleverd.

Met een koppel van 4,5Nm welke voort komt uit een vermogen van 550W heeft deze klopboormachine een capaciteit van 20mm in hout en 13mm in steen en metaal. Met een onbelast toerental van 2800 tpm ben jij elke boor- of schroefwerkzaamheden de baas.

Klopboormachine met accu

Buiten de KR554CRESK heeft Black + Decker een klopboormachine zonder snoer. Om nog flexibeler te kunnen werken is daar de BDCHD18KB, de klopboormachine met accu. Dit apparaat bied je niet alleen de mogelijkheid om schroef- en boorwerkzaamheden in en rond het huis uit te voeren. Nee met dit apparaat kan je schroef- en boorwerkzaamheden echt overal uitvoeren. Geleverd met een koffer, 2 accu’s en accuoplader ben jij voor maar €125,- de trotse eigenaar van deze flexibele klopboormachine.

Klopboormachine met accu

Combihamer van Black + Decker

De combihamer van Black + Decker, model KD855KA is de moeite waard om eens te bekijken. Voor nog geen €100,- krijg jij een krachtige combihamer thuis geleverd met een extra handgreep, koffer en dieptestop. Deze combihamer is geschikt voor elke klus in en rond het huis. Van het verwijderen van muurtegels, stevig boorwerk, tot breekwerkzaamheden.

combihamer van black + decker

Met een slagkracht van 1,6J ben jij in staat om te boren in harde materialen zoals beton of graniet. De pneumatische hamer is zeer krachtig met tot wel 5500 slagen per minuut. Doordat je de snelheid zelf kunt instellen heb je veel controle op deze boormachine van Black + Decker.

Met de stekker in een normaal stopcontact heb je een vermogen van 550W. Dit geeft een boorcapaciteit van wel 30mm in hout, 20mm in beton en 13mm in staal. Met een onbelast toerental van 960 tpm ben jij elke boorklus de baas.

Garantie van Black + Decker

Black + Decker weet wat voor kwaliteit machines ze leveren. Op de boormachines van Black + Decker zit dan ook altijd 24 maanden garantie. Mocht je apparaat binnen 24 maanden na de aankoopdatum kapot gaan, dan worden onderdelen kosteloos vervangen. Mocht het vervangen van een onderdeel het defect niet verhelpen, dan kan je een geheel nieuwe boormachine tegemoet verwachten. Dit geld wel alleen voor materiaal- en/of constructiefouten. Wanneer de boormachine onjuist gebruikt is, is dit natuurlijk niet het geval. Een boormachine zal met de tijd natuurlijk gebruikerssporen bevatten. Dit geeft niet aan dat de machine onjuist gebruikt is en mag gewoon ter garantie worden aangeboden. Bij het retourneren is wel een eis dat het aankoopbewijs aantoonbaar is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *